Afhentning af metalskrot og jernskrot med container

Hos Riisgaard Jern & Metal tilbyder vi afhentning af jern- og metalskrot for private, erhverv og offentlige intuitioner, som skal af med metal- og jernskrot i blandt andet Haarby, Faaborg, Assens og omegn.

​​Vi har naturligvis faste priser på vores jern- og metalskrot, men vi følger markedspriserne.

Vi tilbyder afhentning af jern- og metalskrot efter fast aftale

​​Vi afhenter gerne dit metal- og jernskrot, hvis du har over to ton. Vi kan også stille en container, som vi henter, når den er fuld.

Vi tilbyder endvidere afhentning i faste aftaler. Det sker ved, at vi stiller en tom container. Du ringer, når den er fuld, hvorpå vi skifter containeren ud med en tom.

Vi er en moderne, fleksibel og miljøvenlig skrothandler. Det betyder blandt andet, at vi overholder alle gældende love og regler inden for miljø, genbrug og arbejdsforhold. Derudover tilbyder vi hjælp og vejledning, når du vil af med dit skrot.​

TILBUD: Hvor meget?

Afhenter du i store mængder, kan der være tale om mængde tilbud.

Kontakt os for nærmere aftale.

Få et tilbud på en fast aftale om afhentning af metal- og jernskrot

​Kontakt os for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud med en attraktiv skrotpris på en skrotservice, som passer til jer.

​​Du kan kontakte os på telefon 28 74 52 21​ for at høre nærmere om vores jern- og metalskrot, eller du kan skrive til os på e-mail info@riisgaardjern.dk.​​

Firma

Riisgaard Jern & Metal. v/ Brian Andersen

CVR: 29000069

Kontakt

Tlf: 28 74 52 21​

E-mail: info@riisgaardjern.dk