Om Riisgaard Jern & Metal

Hos Riisgaard Jern & Metal i Hårby på Fyn har vi specialiseret os i håndtering af jern- og metalskrot.

​Vi kører ud for at afhente skrot, hvis der er mere end to ton.

​Vi kan også stille en container, som vi eventuelt kan bytte ud med en tom, når den er fuld. Alternativt kan skrot indleveres til os.

Mange års erfaring med jern- og metalskrot

​​Riisgaard Jern & Metal ejes og drives af Brian Andersen.

​Virksomheden er fra 1986 og startede dengang som Mortens Erhvevsgenbrug,  i 2005 begyndte Brian Andersen at arbejde for Mortens Erhvevsgenbrug hvorefter han i 2007 overtog virksomheden. Navnet blev herefter ændret til Riisgaard Jern & Metal i 2016.

Der er to medarbejdere udover Brian Andersen,. Den ene er Anja på kontoret, og den anden er Jens, der er chauffør. Alle har deres egne kompetencer og erfaringer med jern og metal.

Samlet set har vi stor erfaring med at modtage, afhente og købe jern- og metalskrot, herunder aluminium, rustfrit stål og kobber.

Vi er en moderne og miljøvenlig virksomhed, som overholder alle gældende love og regler inden for miljø, genbrug og arbejdsforhold.

​Dermed er der skrot, som vi ikke modtager. Vi giver gerne råd og vejledning til vores kunder, hvis du er i tvivl om, hvad vi tager imod.

Kontakt os for at høre mere

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få mere om Riisgaard Jern & Metal, og vi fortæller også gerne mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Du kan ringe på telefon 28 74 52 21​ for at høre mere om os, eller du kan sende en e-mail til info@riisgaardjern.dk.

Firma

Riisgaard Jern & Metal. v/ Brian Andersen

CVR: 29000069

Kontakt

Tlf: 28 74 52 21​

E-mail: info@riisgaardjern.dk